همکاری هشگراف و تارس برای دارایی دیجیتال
انجمن هشگراف، یک سازمان غیرانتفاعی که اکوسیستمهایی را با استفاده از فناوری دفتر کل توزیعشده (DLT) هدر هشگراف ایجاد میکند، با تورس، ارائهدهنده زیرساخت داراییهای دیجیتال، وارد همکاری شده است.
هدف این همکاری، فراهم کردن امکان نگهداری امن، استیکینگ و توکنیزهسازی ارز دیجیتال هدر (HBAR) و سایر داراییها برای موسسات مالی است. این اقدام، اکوسیستم را برای بانکها و شرکتها در سطح جهانی در دسترستر میکند.
کمال یوسفی، رئیس انجمن هشگراف، در مصاحبه با کوینتلگراف اعلام کرد که داراییهای دیجیتال در اروپا، آسیا، خاورمیانه و آفریقا در حال رونق هستند.
او گفت: «اروپا با ارائه دستورالعملهای واضح برای داراییهای دیجیتال در منطقه از طریق مقررات MiCA، پیشتاز بوده است و هرگونه ابهام نظارتی که ممکن است در بازارهایی مانند ایالات متحده وجود داشته باشد را از بین برده است.»
تمرکز این مشارکت بر اروپا، آسیا، خاورمیانه و آفریقا، هم از منظر نظارتی و هم از دیدگاه نهادی است. یوسفی معتقد است که این امر “اعتماد بیشتری را برای سرمایهگذاری در اکوسیستم ایجاد میکند.”
او افزود: «ما میخواهیم افراد و شرکتها با اطمینان در اکوسیستم هدر مشارکت کنند، چیزی که میدانیم میتوانیم در برابر پسزمینه نظارتی این مناطق تضمین کنیم. مشارکتهایی از این دست به هر دو طرف کمک میکند تا حضور خود را در این مناطق تثبیت کنند.»
لامین براهیمی، یکی از بنیانگذاران و شریک مدیریتی تورس، به کوینتلگراف گفت که هدف این مشارکت، گسترش به مناطقی است “که چارچوبهای نظارتی در آنها مشخص شده یا در شرف ایجاد شدن هستند.”
توکنیزهسازی داراییهای واقعی (RWA) چالشهای درون زنجیرهای و برون زنجیرهای را به همراه دارد که به گفته یوسفی، برای حفظ ثبات در این فرآیند “بسیار پیچیده” نیاز به ایجاد تعادل دارد.
یوسفی توضیح داد: «چارچوبهای نظارتی توسعه نیافته و پراکندگی جهانی مقررات، یک ریسک بزرگ مرتبط با توکنیزهسازی RWA است، نه فقط در هدر، بلکه در هر فناوری دفتر کل توزیعشده (DLT) یا بلاکچین. این موضوع میتواند سوالاتی را در مورد مالکیت و حمایتهای قانونی ایجاد کند.»
یوسفی گفت که تیم در حال مدیریت ریسک برای سرمایهگذاران است و “با سایر ذینفعان در این فضا همکاری میکند” تا از توسعه چارچوبهایی که بر چالشهای فناوری مرتبط با توکنیزهسازی دارایی غلبه میکنند، حمایت کند.
در سپتامبر ۲۰۲۴، انجمن هشگراف اعلام کرد که در ۱۲ ماه آینده با ذینفعان در قطر همکاری خواهد کرد تا پنج مورد استفاده از داراییهای دیجیتال در این کشور را بررسی کند.
این ابتکار، توکنیزهسازی سهام، املاک و مستغلات، “صکوک” (یک ابزار مالی اسلامی مشابه اوراق قرضه متعارف) و موارد استفاده مرتبط با پایداری، مانند اعتبارات کربن را بررسی خواهد کرد.
هشگراف همچنین اعلام کرد که برنامههای تعامل با مصرفکننده و وفاداری را برای بررسی موارد استفاده در این کشور در نظر خواهد گرفت.
نظر شخصی و بهینهسازی سئو:
خب، این خبر خیلی جالبه! به نظر میرسه که هشگراف و تورس دارن حسابی دست به کار میشن تا دسترسی به داراییهای دیجیتال رو برای موسسات مالی راحتتر کنن. تمرکز روی اروپا، آسیا، خاورمیانه و آفریقا هم خیلی هوشمندانه است، چون این مناطق دارن تو این زمینه خیلی سریع رشد میکنن.
موضوع توکنیزهسازی داراییهای واقعی هم که خیلی داغه، ولی خب چالشهای خودشو داره. خوشبختانه هشگراف داره با همکاری با بقیه سعی میکنه این چالشها رو حل کنه.
در کل، این همکاری میتونه یه قدم بزرگ برای پذیرش گستردهتر داراییهای دیجیتال باشه. به نظرم باید منتظر خبرهای بیشتری از این همکاری باشیم.
کلمات کلیدی برای سئو: هشگراف، تورس، داراییهای دیجیتال، هدر، HBAR، توکنیزهسازی، استیکینگ، موسسات مالی، اروپا، آسیا، خاورمیانه، آفریقا، مقررات MiCA، داراییهای واقعی، RWA، صکوک، اعتبارات کربن، قطر، بلاکچین، دفتر کل توزیعشده، DLT
همکاری انجمن هشگراف و تورس برای گسترش دسترسی به داراییهای دیجیتال در بازارهای نوظهور
هشگراف, تارس, داراییهای دیجیتال, توکنسازی, هدره, رمزارز, MiCA