تازه ترین اخبار دنیای کریپتو: کمک مالی شرکت های کریپتو به صندوق تحلیف ترامپ، تغییر تمرکز بنیاد اتریوم و ردیابی وجوه هک شده Bybit






تازه ترین اخبار دنیای کریپتو: کمک مالی شرکت های کریپتو به صندوق تحلیف ترامپ، تغییر تمرکز بنیاد اتریوم و ردیابی وجوه هک شده Bybit

تازه ترین اخبار دنیای کریپتو: کمک مالی شرکت های کریپتو به صندوق تحلیف ترامپ، تغییر تمرکز بنیاد اتریوم و ردیابی وجوه هک شده Bybit

دنیای ارزهای دیجیتال همواره در حال تحول و تغییر است و اخبار و رویدادهای جدید، تاثیر بسزایی بر روند این بازار دارند. در این مقاله، به بررسی سه خبر مهم و تاثیرگذار در دنیای کریپتو می پردازیم: کمک مالی شرکت های کریپتو به صندوق تحلیف دونالد ترامپ، تغییر تمرکز بنیاد اتریوم و تلاش Bybit برای ردیابی وجوه هک شده. این اخبار، می توانند دیدگاه بهتری از وضعیت فعلی بازار و چالش ها و فرصت های پیش رو ارائه دهند.

کمک مالی شرکت های کریپتو به صندوق تحلیف ترامپ، نشان دهنده نفوذ رو به افزایش این صنعت در عرصه سیاسی است. تغییر تمرکز بنیاد اتریوم، می تواند منجر به بهبود عملکرد و گسترش کاربردهای این بلاک چین شود. و تلاش Bybit برای ردیابی وجوه هک شده، نشان دهنده اهمیت امنیت در دنیای ارزهای دیجیتال است. در ادامه به بررسی دقیق تر هر یک از این اخبار می پردازیم.

به طور خلاصه، در این مقاله به بررسی این سه خبر مهم و تاثیرگذار در دنیای کریپتو می پردازیم:

  1. مدیر عاملان Consensys، Solana، Uniswap به صندوق تحلیف ۲۳۹ میلیون دلاری ترامپ کمک کردند.
  2. بنیاد اتریوم تمرکز خود را به تجربه کاربری و مقیاس‌بندی لایه ۱ تغییر می‌دهد.
  3. مدیرعامل Bybit: دو سوم از وجوه هک شده لازاروس هنوز قابل ردیابی هستند.

مدیر عاملان Consensys، Solana، Uniswap به صندوق تحلیف ۲۳۹ میلیون دلاری ترامپ کمک کردند

پرونده‌های جدیدی از کمیسیون انتخابات فدرال (FEC) نشان می‌دهد که چندین شرکت ارز دیجیتال و مدیران آن‌ها کمک‌های قابل توجهی به صندوق تحلیف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، پس از نتایج انتخابات ۲۰۲۴ کرده‌اند. طبق پرونده‌های FEC که در ۲۰ آوریل توسط کمیته تحلیف ترامپ-ونس منتشر شد، هایدن آدامز، مدیر عامل Uniswap، بیش از ۲۴۵۰۰۰ دلار، Solana Labs 1 میلیون دلار و شرکت نرم‌افزاری Consensys 100000 دلار در ماه ژانویه برای حمایت از مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب وقت اهدا کردند.

این کمک ها، نشان دهنده تمایل شرکت های کریپتو به برقراری ارتباط با سیاستمداران و تاثیرگذاری بر سیاست های مربوط به این صنعت است. از زمان روی کار آمدن ترامپ در ۲۰ ژانویه و انتصاب مارک اویدا به عنوان رئیس موقت کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC)، این سازمان تحقیقات و اقدامات اجرایی متعددی را علیه شرکت‌های کریپتو، از جمله شرکت‌هایی که به کمپین ۲۰۲۴ رئیس جمهور یا صندوق تحلیف کمک کرده بودند، متوقف کرده است.

بنیاد اتریوم تمرکز خود را به تجربه کاربری و مقیاس‌بندی لایه ۱ تغییر می‌دهد

بنیاد اتریوم، سازمان غیرانتفاعی توسعه‌دهنده اکوسیستم اتریوم، پس از تغییرات مدیریتی در ماه مارس، تمرکز خود را به تجربه کاربری و چالش‌های مقیاس‌بندی لایه ۱ تغییر می‌دهد. در ۲۱ آوریل، توماش استانچاک، مدیر اجرایی مشترک بنیاد اتریوم، پستی در X به اشتراک گذاشت که جزئیات چگونگی تغییر سازمان از زمان تغییر در ساختار رهبری آن را شرح می‌دهد.

استانچاک گفت که هدف از این تغییر این است که به ویتالیک بوترین، یکی از بنیانگذاران اتریوم، زمان بیشتری برای تحقیق و اکتشاف داده شود تا اینکه به کارهای روزمره و مدیریت بحران بپردازد. این تغییر تمرکز، می تواند منجر به بهبود عملکرد و گسترش کاربردهای اتریوم شود.

مدیرعامل Bybit: دو سوم از وجوه هک شده لازاروس هنوز قابل ردیابی هستند

بن ژو، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل صرافی کریپتو Bybit، می‌گوید بیش از دو سوم از دارایی‌های دیجیتال سرقت شده از این پلتفرم در ماه فوریه توسط گروه لازاروس کره شمالی هنوز قابل ردیابی هستند. بن ژو در خلاصه‌ای اجرایی در مورد وجوه هک شده Bybit که در ۲۱ آوریل در X منتشر شد، گفت که از مجموع ۱.۴ میلیارد دلار هک شده، ۶۸.۶ درصد «قابل ردیابی» باقی مانده، ۲۷.۶ درصد «ناپدید شده» و ۳.۸ درصد مسدود شده است.

این تلاش ها، نشان دهنده اهمیت امنیت در دنیای ارزهای دیجیتال و تلاش صرافی ها برای جلوگیری از هک و کلاهبرداری است. این خبر همچنین نشان می دهد که با وجود پیچیدگی های فنی، ردیابی وجوه دزدیده شده در دنیای کریپتو امکان پذیر است.

نتیجه گیری

اخبار و رویدادهای دنیای کریپتو، همواره در حال تغییر هستند و تاثیر بسزایی بر روند این بازار دارند. در این مقاله، به بررسی سه خبر مهم و تاثیرگذار در دنیای کریپتو پرداختیم: کمک مالی شرکت های کریپتو به صندوق تحلیف ترامپ، تغییر تمرکز بنیاد اتریوم و تلاش Bybit برای ردیابی وجوه هک شده. این اخبار، می توانند دیدگاه بهتری از وضعیت فعلی بازار و چالش ها و فرصت های پیش رو ارائه دهند. برای فعالیت موفق در این بازار، لازم است همواره به اخبار و رویدادهای جدید توجه داشته باشیم و تصمیمات خود را بر اساس اطلاعات دقیق و به روز اتخاذ کنیم.








  • Topic: تازه ترین اخبار دنیای کریپتو: کمک مالی شرکت های کریپتو به صندوق تحلیف ترامپ، تغییر تمرکز بنیاد اتریوم و ردیابی وجوه هک شده Bybit
  • Subheadings: مدیر عاملان Consensys، Solana، Uniswap به صندوق تحلیف ۲۳۹ میلیون دلاری ترامپ کمک کردند, بنیاد اتریوم تمرکز خود را به تجربه کاربری و مقیاس‌بندی لایه ۱ تغییر می‌دهد, مدیرعامل Bybit: دو سوم از وجوه هک شده لازاروس هنوز قابل ردیابی هستند
  • Main Keyword: اخبار کریپتو
  • Selected Keywords: کمک مالی, صندوق تحلیف ترامپ, بنیاد اتریوم, ردیابی وجوه هک شده, Bybit, ارز دیجیتال, بلاک چین
  • Meta Description: بررسی آخرین اخبار دنیای کریپتو: کمک مالی شرکت های کریپتو به صندوق تحلیف ترامپ، تغییر تمرکز بنیاد اتریوم و تلاش Bybit برای ردیابی وجوه هک شده.