۴۶ درصد از سرمایه گذاری های خطرپذیر در سه ماهه چهارم به استارت آپ های کریپتو در ایالات متحده اختصاص یافت
۴۶ درصد از سرمایه گذاری های خطرپذیر در سه ماهه چهارم به استارت آپ های کریپتو در ایالات متحده اختصاص یافت. Galaxy Digital پیشرو بود.
سرمایه گذاری خطرپذیر در کریپتو آمریکا
سرمایهگذاری خطرپذیر در استارتآپهای کریپتو: ۴۶ درصد از بودجهها در سه ماهه چهارم به ایالات متحده سرازیر شد
بر اساس گزارش جدید شرکت تحقیقاتی کریپتو گلکسی دیجیتال، در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۳، ۴۶ درصد از کل سرمایهگذاریهای خطرپذیر (VC) در استارتآپهای کریپتو به ایالات متحده اختصاص یافت. این رقم نشاندهنده افزایش قابل توجهی نسبت به سه ماهه سوم است که تنها ۲۸ درصد از سرمایهها به این کشور سرازیر شده بود.
این گزارش که در ۱۵ آوریل منتشر شد، نشان میدهد که در سه ماهه چهارم، ۲.۱ میلیارد دلار سرمایه به استارتآپهای کریپتو تزریق شده است. این رقم در مقایسه با ۱.۹ میلیارد دلار در سه ماهه سوم، افزایش جزئی را نشان میدهد. با این حال، در مقایسه با سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ که ۵.۵ میلیارد دلار سرمایه جذب شده بود، کاهش چشمگیری را شاهد هستیم.
به گفته گلکسی دیجیتال، این افزایش سرمایهگذاری در ایالات متحده، عمدتاً به دلیل افزایش علاقه سرمایهگذاران به زیرساختهای کریپتو و برنامههای کاربردی غیرمتمرکز (DApps) بوده است. این شرکت همچنین خاطرنشان کرد که مقررات نظارتی در ایالات متحده، به ویژه پس از تصویب صندوقهای قابل معامله در بورس (ETF) بیت کوین، به جذب سرمایه بیشتر کمک کرده است.
در این گزارش آمده است: «ایالات متحده در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۳، شاهد افزایش قابل توجهی در سهم خود از سرمایهگذاریهای خطرپذیر در فضای کریپتو بود. این امر نشاندهنده تغییر در تمرکز سرمایهگذاران به سمت این کشور است.»
علاوه بر ایالات متحده، آسیا نیز به عنوان یکی دیگر از مناطق مهم برای سرمایهگذاری در استارتآپهای کریپتو شناخته شده است. با این حال، سهم آسیا از سرمایهگذاریهای خطرپذیر در سه ماهه چهارم، نسبت به سه ماهه سوم کاهش یافته است.
این گزارش همچنین به این نکته اشاره دارد که در سه ماهه چهارم، سرمایهگذاری در استارتآپهای مرتبط با هوش مصنوعی (AI) و فناوریهای وب ۳، افزایش یافته است. این نشان میدهد که سرمایهگذاران به دنبال فرصتهای جدید در این حوزهها هستند.
به طور کلی، گزارش گلکسی دیجیتال نشان میدهد که بازار سرمایهگذاری خطرپذیر در استارتآپهای کریپتو، همچنان پویا و در حال تغییر است. با وجود کاهش کلی سرمایهگذاری نسبت به سال ۲۰۲۲، علاقه سرمایهگذاران به این حوزه همچنان وجود دارد و ایالات متحده به عنوان یک مقصد جذاب برای سرمایهگذاری در این بخش، در حال ظهور است.
سرمایهگذاری خطرپذیر در استارتآپهای کریپتو: آیا آمریکا به قطب جدید تبدیل میشود؟
خبر داغ: سرمایهگذاریهای خطرپذیر در دنیای کریپتو در حال تغییر مسیر هستند! طبق گزارش جدید گلکسی دیجیتال، ۴۶ درصد از کل سرمایهگذاریهای خطرپذیر در استارتآپهای کریپتو در سه ماهه چهارم ۲۰۲۳ به ایالات متحده سرازیر شده است. این یعنی چی؟ یعنی آمریکا داره کمکم تبدیل به قطب اصلی سرمایهگذاری در این حوزه میشه!
یه نگاه دقیقتر: این رقم نسبت به سه ماهه سوم که فقط ۲۸ درصد سرمایهها به آمریکا رفته بود، یه جهش حسابی محسوب میشه. در کل، ۲.۱ میلیارد دلار سرمایه به استارتآپهای کریپتو تزریق شده که یه مقدار جزئی بیشتر از سه ماهه قبله. البته، هنوز خیلی با رقم ۵.۵ میلیارد دلاری سه ماهه چهارم ۲۰۲۲ فاصله داریم، ولی خب، بازار کریپتو همیشه پر از فراز و نشیبه!
چرا آمریکا؟ گلکسی دیجیتال میگه دلیل اصلی این افزایش، علاقه سرمایهگذارا به زیرساختهای کریپتو و برنامههای غیرمتمرکز (DApps) هست. از طرفی، تصویب ETFهای بیت کوین هم باعث شده که سرمایهگذارا با خیال راحتتری وارد این بازار بشن. به قول گزارش، آمریکا داره تمرکز سرمایهگذارا رو به سمت خودش میکشه.
آسیا چی؟ آسیا هم همیشه یکی از مناطق مهم برای سرمایهگذاری بوده، ولی سهمش تو سه ماهه چهارم یه کم کم شده. انگار سرمایهگذارا دارن کمکم به سمت آمریکا متمایل میشن.
هوش مصنوعی و وب ۳: یه نکته جالب دیگه اینه که سرمایهگذاری تو استارتآپهای هوش مصنوعی و وب ۳ هم حسابی بالا رفته. انگار سرمایهگذارا دنبال فرصتهای جدید تو این حوزهها هستن.
حرف آخر: بازار سرمایهگذاری خطرپذیر تو کریپتو هنوز خیلی پویائه و داره تغییر میکنه. با اینکه سرمایهگذاریها نسبت به سال ۲۰۲۲ کمتر شده، ولی علاقه سرمایهگذارا به این حوزه همچنان پابرجاست و آمریکا داره به یه مقصد جذاب برای سرمایهگذاری تبدیل میشه. به نظر شما، این روند ادامه پیدا میکنه؟
برچسبها: سرمایهگذاری خطرپذیر، استارتآپ کریپتو، گلکسی دیجیتال، ایالات متحده، هوش مصنوعی، وب ۳، ETF بیت کوین
سرمایه گذاری خطرپذیر, استارت آپ های کریپتو, ایالات متحده, Galaxy Digital, سه ماهه چهارم
Comments are closed.